04:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detenen a quatre persones per comerç il·lícit de taronges

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies de la possible comercialització il·lícita de productes hortofructícoles a Alzira. Els policies van esbrinar que pel que sembla dos homes es presentaven en una empresa amb un vehicle carregat de taronges sense cap tipus de document que acreditara la procedència d’aquestes.

Posteriorment l’empresa pel que sembla els facilitava una fotocòpia del document DATA (document d’acompanyament i traçabilitat agrària) en blanc, necessari per a poder comercialitzar amb productes del camp. Els agents van esbrinar que presentaven el document DATA emplenat, per algun dels detinguts, amb dades de persones que no tenien res a veure amb aquestes operacions.

Després de les recerques, els policies han arribat a la conclusió que dos dels ara detinguts entre els mesos de gener i març havien realitzat vendes de taronges de procedència il·lícita en aquesta empresa per un pes aproximat de 24.000 quilos.

Finalment els homes van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes d’apropiació indeguda i falsedat documental i les dues dones administradora i empleada de l’empresa per encobriment i falsedat documental.

Els quatre detinguts, tres amb antecedents policials, han sigut posats en llibertat després de prestar declaració no sense abans ser advertits de l’obligació de personar-se davant l’autoritat judicial quan para açò anaren requerits.

Últimas noticias

Contenido relacionado