Detenen sis dies després a dos homes per propinar-li una pallissa a un altre

Agents de la Policia Nacional han detingut el dilluns en un parc del districte de Trànsits de València a dos homes de 27 i 44 anys d’origen romanés i marroquí, respectivament, com a presumptes autors dels delictes de furt i lesions, després de pel que sembla arrabassar-li a un conegut la cartera que contenia uns 900 euros i més tard contactar telefònicament una cita per retornar-li els diners. Una vegada en el lloc i sense mediació prèvia li van colpejar la cara fins a tirar-ho al terramarxant-se del lloc. La víctima, un home de 39 anys, presentava fractura del nas.

Les recerques es van iniciar fa una setmana en tenir coneixement els agents que a un home li havien sostret la cartera amb uns 900 euros i moments després els sospitosos s’havien posat en contacte telefònic amb ell per concertar una cita i retornar-li els diners. Un d’aquests era conegut de la víctima.

Una vegada en el lloc acordat, sense mediació prèvia li van copejar en la cara fins a tirar-ho al sòl i seguidament es van marxar del lloc. La víctima va ser atesa en un centre de salut de València on li van diagnosticar fractura del nas.

En el transcurs de les recerques, un indicatiu policial que es trobava realitzant labors de prevenció va observar a dos homes que es trobaven alterats bevent alcohol en la via pública, motiu pel qual els va identificar. En aquest moment, la víctima que passava pel lloc va reconéixer als sospitosos pel que va alertar a la Policia i va adonar-se dels fets.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions els van detenir com a presumptes autors dels delictes de furt i lesions.

Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

CatalanSpanish