Detenen un huité home per la violació múltiple d’una menor de catorze anys a la Vall d’Albaida

L’home es troba arrestat a la caserna de la Guàrdia Civil de Xàtiva

La Guàrdia Civil de Xàtiva ha detingut este matí a un huité home, també d’origen búlgar i 32 anys, per la seua presumpta implicació en la violació grupal de la xiqueta de 14 anys. Segons la víctima, uns 12 joves van participar i van presenciar els greus fets, encara que no van forçar tots a la xiqueta, en el paratge on el grup celebrava una festa d’aniversari. Una altra xica que estava en el lloc va declarar que li va semblar veure com un dels agressors gravava amb el seu mòbil la violació.

Després de la denúncia que va presentar l’adolescent tres dies després, la Guàrdia Civil ha detingut ja a huit individus, un d’ells menor d’edat, pels delictes d’agressió sexual i omissió del deure d’impedir delictes, encara que només quatre d’ells van ingressar a la presó. La víctima va declarar que va ser envoltada pel grup mentre diversos dels joves la penetraven en la matinada del passat 27 de setembre. Un dels arrestats va ser reconegut per la víctima en una foto del seu perfil d’Instagram.

El seté detingut, en llibertat

El titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Ontiyent, en funcions de guàrdia, ha acordat hui la llibertat provisional amb mesures cautelars per a l’arrestat.

Cap de les parts personades en el procediment ha sol·licitat l’ingrés a la presó. Les mesures cautelars imposades al detingut són: la retirada del passaport, ordre d’allunyament i prohibició de comunicació respecte a la víctima i compareixences dos dies a la setmana davant el jutjat.

El detingut queda investigat per un presumpte delicte d’agressió/abuse sexual a menor de 16 anys. La causa, per la qual ja van ingressar a la presó provisional altres quatre detinguts dissabte passat, continua secreta.

CatalanSpanish