27 C
Valencia

Detenen un pare per deixar tancades les seues filles durant tres dies a una oficina d’Elx

Els fets van tindre lloc el passat diumenge quan la mare de les dos xiquetes va alertar que les seues filles es trobaven tancades en una oficina.

- Publicitat -AVL

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elx al pare de dos menors a les quals presumptament va deixar tancades i incomunicades durant tres dies en una oficina de la localitat, segons ha informat la Comissaria provincial d’Alacant.

Els fets van tindre lloc durant la vesprada del passat diumenge quan la mare de les dos xiquetes va alertar que les seues filles es trobaven tancades i incomunicades en una oficina.

En el lloc es va personar una patrulla que es va entrevistar amb la mare, qui va manifestar que una amiga havia observat les seues filles demanant auxili a través d’una finestra de l’immoble.

Els agents van observar en eixe moment les dos menors cridant i demanant auxili per a eixir d’allí. Després d’intentar sense èxit localitzar el pare en repetides ocasions, els agents van accedir a l’edifici d’oficines i a la planta on estaven les menors.

Els policies palenquejaren la porta i van alliberar les xiquetes i van comprovar que el lloc no reunia les condicions d’habitabilitat, amb les llums foses i sense lavabo, llits, habitacions, cuina o les mínimes condicions higièniques.

Les xiquetes van manifestar haver estat tancades des del dijous a la nit i que el seu pare acudia únicament al migdia per a portar-los un entrepà i a les nits per a pernoctar. A més tenien els telèfons mòbils sense bateria, un fet que van assegurar del que son pare era conscient.

Després de ser alliberades, les xiquetes van ser entregades a la seua mare, i es va iniciar la cerca del pare que va concloure eixe mateix dia amb la seua detenció, acusat de cometre presumptament un delicte d’abandó de menors. La intervenció va ser duta a terme per agents de la Comissaria de la Policia Nacional d’Elx.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,775FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.

Borriol registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 44 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 3 han mort a causa de la malaltia.

Detectat un nou brot de coronavirus en una empresa de la Pobla de Vallbona

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 115 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no)

Detectat un nou brot de coronavirus en una empresa de Borriana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 398 persones malaltes

Sanitat registra 610 nous casos i 8 morts per coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de casos és la següent: 56 a Castelló, 204 a Alacant i 350 a la província de València
- Advertisement -

: Valencià