Detenen a un veí d’Almassora per amenaçar a la seua parella

La patrulla redueix a l'individu, amb símptomes d'embriaguesa, davant una menor de 12 anys.

La Policia Local d’Almassora va detenir en la nit d’este diumenge a un individu, en evident estat d’embriaguesa, per amenaçar de matar a la seua parella davant una menor de 12 anys. Els fets es van produir al carrer Sant Pasqual, en plena via pública, on va acudir la patrulla després de rebre una trucada en la reguarda per l’acalorada discussió d’una parella en presència d’una xiqueta.

Tal com han indicat els agents, després d’entrevistar-se per separat amb tots dos membres de la parella, observen que l’home tractava d’acostar-se reiteradament a la dona, que plorava i estava molt nerviosa mentre manifestava als agents el seu temor a una possible agressió de l’individu a ella o a la seua filla.

El testimoniatge de la víctima apunta a maltractament psicològic continuat i a situacions de violència, crits i colps contra el mobiliari de l’habitatge quan la seua parella beu. Davant estos fets reiterats, la patrulla llig els seus drets a l’individu i procedeix a la seua detenció i trasllat a les dependències de la Policia Local. Després de la instrucció de les corresponents diligències, l’home passa a disposició judicial.

Amb esta actuació, la Policia Local d’Almassora suma huit detencions durant 2020 en matèria de violència de gènere.

Vehicles policials

D’altra banda, el consistori ha renovat esta setmana la flota de vehicles policials amb dos nous cotxes patrulla híbrids per a reduir les emissions contaminants. Estan equipats amb els últims sistemes de seguretat per a millorar les prestacions a la ciutadania i reduir els temps d’actuació davant una situació d’emergència.

CatalanSpanish