Detinguda a una dona per cinc robatoris amb violència i intimidació a persones majors

Agents de la Policia Nacional han detingut en els voltants del seu domicili de València a una dona de 53 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació i un furt comesos en el districte de Marítim en sis dies, majoritàriament a persones d’avançada edat, en els quals després d’abordar a les víctimes amb una excusa s’apoderava de joies, bosses i telèfons mòbils entre uns altres. Els agents van realitzar un registre domiciliari on van intervenir diversos efectes, alguns dels quals van ser lliurats als seus legítims propietaris.

Si les víctimes oferien resistència, no dubtava a emprar tant la violència física com la intimidació. Una d’elles va ser arrossegada i va caure al sòl durant el forcejament, per la qual cosa va sofrir unes lesions.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies d’una sèrie de robatoris amb violència i intimidació comesos per una dona, majoritàriament a dones d’avançada edat, en el districte de Marítim durant sis dies del mes d’octubre.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que el modus operandi que utilitzava l’autora era que abordava a les víctimes amb una excusa, moment que aprofitava per a apoderar-se de les joies, bosses i telèfons mòbils entre altres efectes. Si les víctimes oferien resistència, no dubtava a emprar tant la violència física com la intimidació. Una d’elles durant el forcejament va ser arrossegada i va caure al sòl, per la qual cosa va sofrir lesions.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van esbrinar la identitat de la sospitosa i van establir un dispositiu per a la seua localització, sent detinguda en els voltants del seu domicili com a presumpta autora de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació i un furt.

Els agents van realitzar un registre domiciliari on van intervenir diversos efectes, alguns dels quals van ser lliurats als seus legítims propietaris.

La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.