Detinguda amb 93 boles de cocaïna a l’interior del seu cos en l’Aeroport

La dona de 51 anys portava prop d'1 quilo de cocaïna.

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar el tràfic internacional de substàncies estupefaents en l’Aeroport de València, el passat dia 6 d’octubre, es va procedir a la detenció d’una persona, que portava prop d’un quilo de cocaïna a l’interior del seu cos.

Els fets van ocórrer, quan una dona de nacionalitat brasilera, procedent d’un vol internacional de Lisboa, és identificada per agents de la Guàrdia Civil de l’Aeroport de Manises, davant les sospites que poguera portar alguna substància estupefaent oculta en el seu cos.

Rovira  

Després d’unes proves mèdiques, esta persona va ser hospitalitzada per a vetlar per la seua integritat física, i després d’expulsar la totalitat de la substància, es constata que transporta en el seu interior un total 93 boles de cocaïna, amb un pes de 850 grams.
Per estos motius, es va procedir a la detenció d’una dona de 51 anys i de nacionalitat brasilera, com a suposada autora d’un delicte contra la salut pública.

Estes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’aqueixa manera poder erradicar el va traficar de contraban i substàncies estupefaents en l’Aeroport de València.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm.3 de Quart de Poblet.

PublicitatJuega Limpio Orihuela