La Policia Nacional deté a una jove per coaccionar a una menor perquè robara per a ella

Li amenaçava de fer mal als seus pares i germà. La menor també va arribar a sostraure-li diners a la seua mare

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 19 anys, com a presumpta autora dels delictes d’amenaces i coaccions, després de pel que sembla, intimidar juntament amb altres dos joves, a una veïna menor d’edat perquè robara per a ells. La menor va sostraure un cotxet de bebé, dos patinets, una consola i roba, tot això per un valor de més de 2.000 euros, a més de les xicotetes quantitats que li agafava a la seua mare del moneder.

Els fets van ocórrer a la vesprada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Maritim on pel que sembla hi havia un problema familiar amb una menor de 15 anys.

Els policies es van dirigir al lloc on es van entrevistar amb una parella i la seua filla menor que els van manifestar que des de feia uns mesos tenien problemes amb la seua filla.

Els agents després de realitzar diverses gestions, van esbrinar que des de feia uns mesos, una veïna juntament amb altres dues persones, pel que sembla, obligaven a la menor, a robar baix amenaça de matar als seus pares i al seu germà, agredint-la si no feia el que li manaven. En una ocasió van arribar a cremar-li el pèl. La menor es va apoderar d’un carret de bebé, dos patinets, una videoconsola i roba, tot això per un valor de més de 2.000 euros.

La patrulla va intentar parlar amb la veïna sense èxit, per la qual cosa després d’indicar-li a la víctima les gestions a realitzar es van anar del lloc. Moments més tard els policies van esbrinar que pel que sembla la mare de la sospitosa havia bastonejat la porta de la parella demanant-li explicacions de per què havia estat la policia trucant a la seua porta.

Com a conseqüència de les gestions realitzades els agents van localitzar a la sospitosa, una jove de 19 anys que va ser detinguda com a presumpta autora dels delictes de coaccions i amenaces.

Posteriorment van localitzar a un dels joves que al costat de la detinguda presumptament també amenaçava i coaccionava a la menor, que va resultar ser un altre menor, que en estar escapolit d’un centre de menors, va ser reintegrat a aquest.

Es continuen les investigacions per al total esclariment dels fets.

La detinguda, amb antecedents policials i diverses identitats, ha passat a disposició judicial.

Publicitat