Detinguda una dona per agredir a una altra a Sagunt

A la víctima, de 50 anys, d’origen espanyol, li van diagnosticar contusions en cara i coll, hematoma nasal, cervicàlgia i contractura muscular.

Els fets van ocórrer una mica abans de les onze de la nit d’ahir, quan agents que es trobaven realitzant labors de prevenció van ser alertats per la sala 091 perquè acudiren a un carrer de la localitat de Sagunt on s’estaria produint una agressió entre diverses dones amb armes blanques.

Immediatament els agents van acudir al lloc i van veure a un grup de dones, en el qual una d’elles sagnava abundantment pel nas. Amb una forta contusió i un lleuger desviament de l’envà nasal, per la qual cosa van sol·licitar assistència mèdica.

Continuant amb les perquisicions els policies van esbrinar que la víctima havia tingut una discussió amb una altra de les allí presents i que aquesta li hauria colpejat amb punyades i puntades, alhora que li amenaçava amb un ganivet dient-li que li anava a rajar, i obrir de dalt a baix.

Els agents després de les comprovacions oportunes van detenir a la dona com a presumpta autora dels delictes de lesions i amenaces. Els policies van localitzar entre les pertinences de l’ara arrestada un ganivet d’uns 14 centímetres de fulla, que aquesta va manifestar que portava perquè vinguda de celebrar l’aniversari de la seua filla i li havia servit per a tallar el pastís.

La víctima va ser traslladada a un hospital on li van diagnosticar contusions en cara i coll, hematoma nasal, cervicàlgia i contractura muscular.

La detinguda, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial.