Detinguda una dona per apunyalar a un amic

Ha sigut detinguda com a presumpta autora dels delictes d’homicidi en grau de temptativa i lesiones

Agents de la Policia Nacional han detingut en Xàtiva a una dona de 34 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i lesions, després d’apunyalar a un amic durant una discussió entre ells. La víctima va ser operada d’urgència, entrant posteriorment en coma induït, per les greus lesions.

Les recerques es van iniciar el dia 25 de novembre en tenir coneixement els policies que un home de 58 anys, d’origen espanyol, s’hi havia presentat en el centre mèdic de la localitat de Xàtiva amb ferides produïdes, pel que sembla, per arma blanca. La víctima, inicialment, va declarar que les lesions que presentava es devien al fet que s’havia clavat un objecte punxant accidentalment.

La víctima va ser assistida pels serveis mèdics i després d’operar-ho d’urgència en l’hospital de Xàtiva per una ferida penetrar-te en tòrax i abdomen, que havia afectat al fetge i a un dels seus pulmons, va ser traslladat a un hospital de València on va romandre en la unitat de reanimació sota coma induït fins al dia 30 que va despertar.

Durant les recerques els policies van esbrinar que les lesions havien sigut produïdes per l’apunyalament amb un ganivet d’una de les amistats de la víctima, amb la qual va tenir una forta discussió i la que li va arribar a dir “mor-te fill de puta”.

Finalment, els agents després d’esbrinar la identitat de l’agressora, aquesta va ser detinguda com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i un altre de lesions.

La presumpta autora, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

CatalanSpanish