08:02 - martes, 27 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguda una dona en l’aeroport amb “gles” de cocaïna en el seu cos i en la seua cavitat vaginal

Els policies van establir un dispositiu de prevenció del tràfic de drogues en l’aeroport i van localitzar a una dona que es trobava visiblement nerviosa davant la presència policial, per la qual cosa després d’identificar-se com a agents van procedir a examinar el seu equipatge.

Els policies no van localitzar cap tipus de droga en la maleta però a causa del nerviosisme i les nombroses contradiccions i que poguera amagar algun tipus de substància estupefaent a l’interior del seu cos, es va sol·licitar la realització de les proves radiològiques.

En el mateix aeroport va alliberar de forma voluntària una “gla” que portava amagada en la seua cavitat vaginal que posteriorment va ser analitzada, resultant ser pel que sembla cocaïna amb un pes aproximat de 210 grams.

La dona va ser traslladada a l’hospital on li van realitzar una exploració radiològica, detectant a l’interior del seu cos nombrosos paquets ovalats de xicoteta grandària, pel que sembla plens de substància estupefaent pel que va quedar ingressada perquè pogueren ser expulsats de manera segura.

Els agents van confiscar un total de 54 “gles” amb un pes de 740 grams de, pel que sembla, cocaïna.

La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado