Detinguda una empleada de casa com a presumpta autora dels delictes d’estafa i furt

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a València a una dona de 38 anys, d’origen nicaragüenc, com a presumpta autora dels delictes d’estafa i furt, després de pel que sembla enganyar a la dona per la qual treballava exigint-li diners per sufragar diferents despeses des de l’any 2011 fins a 2017, fins i tot va arribar a demanar un préstec per a ella, ascendint tot això a la quantitat 287.590 euros. La víctima també trobà a faltar diverses joies de la seua casa.

Les recerques es van iniciar a principis d’octubre en tenir coneixement els policies d’una possible estafa a una dona de 68 anys, d’origen espanyol, que hauria pagat des de l’any 2011 diferents quantitats de diners a la seua empleada de la casa en fer-li creure que havia de sufragar les diferents despeses que comportava la reunificació familiar en ser empleada seua.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que la víctima no solament li hauria prestat grans quantitats de diners durant aquests anys, sinó que també havia demanat un préstec de 30.000 euros a una entitat bancària que li havia lliurat gairebé íntegrament.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar que la víctima també trobà a faltar de la seua casa diverses peces de joieria, dues polseres d’or, una d’elles amb pedres precioses, dos anells d’or, dos parells de pendents i una cadena d’or amb dues medalles.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van localitzar a l’empleada de la casa, que ja no treballava per a la víctima i la van detenir com a presumpta autora dels delictes d’estafa agreujada i furt.

La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.