Detinguda a Gandia per tirar de casa a les seues filles menors

Quan van arribar els agents de la Policia Nacional, la sospitosa es trobava en un evident estat d'agressivitat, amb una navalla al seu costat.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a una dona de 51 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després de tirar de casa a les seues dues filles de 13 i 14 anys. Quan els policies la van detindre estava asseguda al costat del portal amb tota la vidriera trencada i amb una navalla al costat d’ella. També va increpar al pare de les xiquetes i li va trencar l’espill retrovisor quan va anar a recollir-les.

Els fets van ocórrer sobre la una de la matinada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer de la localitat de Gandia, on pel que sembla una dona quiería matar a les seues filles.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc, on es van trobar a una dona en evident estat d’ansietat i agressivitat, asseguda fora del portal, amb tota la vidriera trencada i una navalla al seu costat, manifestant que havia discutit amb la seua parella.

Els agents després de prendre les mesures oportunes de precaució, van esbrinar que moments abans s’havien van escoltar sorolls de cristalls trencats i pel que sembla les seues dues filles, menors, se n’havien anat del lloc amb el seu pare.

La patrulla va verificar que en el domicili no es trobava ningú i posteriorment van esbrinar que les xiquetes, podrien estar amb el seu pare en un vehicle pels voltants, localitzant-los poc després.

Els agents es van entrevistar amb el progenitor de les menors, que va manifestar que la seua filla major, de 14 anys, li va telefonar perquè la recollira a ella i a la seua germana, de 13 anys, ja que la seua mare estava molt agressiva i l’havia tirada de casa, li havia tirat tota la roba per la finestra i tenia por al fet que li fera alguna cosa. Una vegada l’home es va presentar en el lloc a recollir a les xiquetes, la sospitosa el va increpar i va sacsar, arribant-li a trencar l’espill retrovisor del vehicle, per la qual cosa l’home es va anar del lloc amb les dos menors.

Finalment els policies, després d’una sèrie de comprovacions, van detenir a la dona com a presumpta autora d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

CatalàEspañol