17.9 C
Valencia

Detinguda la directora d’una residència per estafar a un intern quasi 70.000 euros

La sospitosa presumptament va realitzar transferències per un import d'uns 57.000 euros des del compte de la víctima i va sol·licitar un préstec de 12.000 euros a nom d'aquesta

- Publicitat -AVL

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat valenciana a una dona de 44 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte d’estafa i d’usurpació d’identitat. La sospitosa, directora d’una residència d’ancians, hauria realitzat transferències des del compte d’un dels interns del centre, així com sol·licitat un préstec a nom d’aquest, tot això sense el consentiment de la víctima.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement la Policia Nacional que dues persones d’avançada edat havien desaparegut d’una residència de la comunitat valenciana, al no trobar-les els seus familiars quan van anar a visitar-les, i al principi no donar-los raó de les mateixes per part del personal de la residència.

Els agents van localitzar a les dues persones i van esbrinar que es trobaven en bon estat de salut i en un habitatge, propietat de la directora del centre, on haurien sigut traslladades, estant assistides en el citat domicili per personal de la pròpia residència.

Els agents van comprovar que una d’aquestes persones d’avançada edat podria haver sigut víctima d’una estafa i usurpació d’identitat, després de detectar-se des del seu compte bancari transferències realitzades en un període de deu mesos, per un import superior a 57.000 euros, així com la sol·licitud d’un préstec de 12.000 euros al seu nom, desconeixent l’afectat com s’havien efectuat aquests moviments.

Després de realitzar les investigacions oportunes, els policies van esbrinar que la directora del centre on estava intern l’ancià hauria realitzat aquestes transferències i sol·licitat el préstec, tot això sense haver rebut pel que sembla autorització de la víctima. Els diners transferits anaven destinats a un compte, el titular del qual presumptament seria el fill de la directora, qui figurava en l’empresa propietària de la residència com a administrador.

La detinguda, amb antecedents policials, ha sigut posada en llibertat després de ser sentida en declaració, no sense abans advertir-li de la seua obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fora requerida per a això.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià