jueves, 23 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguda una parella dedicada als furts de targetes i cartilles bancàries

Han comés 13 delictes de furt i 77 delictes d’estafa

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona i un home de 21 i 24 anys, d’origen romanés, com a presumptes autors de 13 delictes de furt i 77 delictes d’estafa, comesos en caixers automàtics de València, en els quals pel que sembla es dedicaven a sostraure les targetes o cartilles bancàries a persones que estaven realitzant operacions en els caixers i a continuació extraure’ls diners. El valor del sostret més les compres realitzades ascendia a uns 22.500 euros.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies d’una sèrie de furts de targetes i cartilles bancàries quan les víctimes estaven operant en caixers automàtics de València.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que els sospitosos utilitzaven el procediment conegut com “la sembra” consistent a deixar caure al costat de la víctima un bitllet per a seguidament cridar la seua atenció dient-li que li havia caigut diners, en acatxar-se a arreplegar-ho era el moment que aprofitaven per a sostraure-li la targeta o cartilla bancària. En alguna ocasió canviaven la targeta per la d’una altra persona.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que els sospitosos prèviament havien controlat a les seues víctimes amb la finalitat d’esbrinar el nombre pin i una vegada sostreta la targeta o cartilla, amb el nombre pin realitzaven reintegraments i compres en establiments comercials, ascendint el valor total a uns 22.500 euros.

Els agents quan realitzaven labors de prevenció van observar a una dona i un home, reconeixent-los com els sospitosos dels furts, per la qual cosa després d’interceptar-los i comprovar que tenien una reclamació policial, els van detenir.

Finalment, els policies després de realitzar diverses comprovacions els van detenir com a presumptes autors de 13 delictes de furt i 77 delictes d’estafa.

Es continuen les recerques per al total esclariment dels fets.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado