jueves, 23 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguda una parella amb haixix quan circulaven en el seu cotxe

Els agents van localitzar en el cotxe un cartutx d’escopeta i un tros xicotet de pel qual sembla haixix en la porta del conductor.

Agents de la Policia Nacional han detingut en l’avinguda del Port de València a una dona i un home de 35 i 30 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, després de donar-los l’alt quan circulaven en el seu cotxe en realitzar una maniobra estranya davant la presència policial i localitzar ocults en la roba interior de la dona un tros de, pel que sembla, haixix el pes del qual ascendia a uns 94 grams.

Els fets van ocórrer sobre la una i vint de la matinada quan els agents que es trobaven realitzant labors de prevenció per l’avinguda del Port de València van observar com els ocupants d’un vehicle que estava a l’altura del cotxe policial començaven a realitzar moviments sospitosos, per la qual cosa li van donar immediatament l’alt.

Els policies van realitzar un escorcoll superficial a l’home localitzant-li un tros de, pel que sembla, haixix de dos grams i seguidament una inspecció del cotxe i van localitzar en la porta del conductor un cartutx d’escopeta.

Davant les contínues contradiccions entre la parella, els agents van sol·licitar la presència d’una policia per a realitzar un escorcoll a la dona, moment en què la sospitosa es va traure del sostenidor un tros de, pel que sembla, haixix amb un pes d’uns 94 grams.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions van detenir a la parella com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública i van intervenir uns 96 grams de, pel que sembla, haixix i un cartutx d’escopeta.

Els detinguts, sense antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado