domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguda una parella com a presumpta autora de dos robatoris amb violència

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot a una parella com a presumpta autora de dos delictes de robatori amb violència i intimidació, comesos mitjançant el procediment de l’estirada a dues dones d’avançada edat en el mes de juliol. Les víctimes, dues dones de 77 i 86 anys van caure al sòl, ocasionant-los lesions, per les quals una d’elles va haver de ser assistida en un centre de sanitat. Una utilitzava andador per a moure’s.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els policies d’una sèrie de robatoris amb violència comesos per una parella a dones d’avançada edat, a Burjassot en el mes de juliol pel mètode de l’estirada.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que el modus operandi que utilitzaven els sospitosos era un breu seguiment a les víctimes i posteriorment un d’ells se’ls acostava amb el pretext de preguntar per algun carrer, mentre l’altre aprofitava per a tirar fortament de les cadenes que portaven al coll, propinant-los una espenta que feia que les víctimes caigueren al sòl. Una d’elles caminava amb l’ajuda d’un andador.

Finalment, els agents van esbrinar la identitat dels sospitosos i després de ser localitzats van ser detinguts com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència a ancianes mitjançant l’estirada. Una d’elles va necessitar assistència sanitària.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial i la menor després de passar a Fiscalia de Menors va ingressar en un centre de menors.

Últimas noticias

Contenido relacionado