Detinguda per deixar sola a casa la seua filla de 5 anys, que va traure les cames pel balcó

Una agent de la Policia Nacional fora de servei es va adonar de la situació en observar des del carrer una xiqueta en un balcó d'un tercer pis, molt nerviosa, plorant i cridant i traient les cames a través dels barrots, per la qual cosa va alertar els seus companys, ha informat el cos policial en un comunicat

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xàtiva una dona de 42 anys com a presumpta autora d’un delicte d’abandó de menor, després de suposadament haver deixat sola a casa durant almenys 45 minuts a la seua filla de cinc anys.

Una agent de la Policia Nacional fora de servei es va adonar de la situació en observar des del carrer una xiqueta en un balcó d’un tercer pis, molt nerviosa, plorant i cridant i traient les cames a través dels barrots, per la qual cosa va alertar els seus companys, ha informat el cos policial en un comunicat.

PublicitatRovira  

La patrulla que va acudir al lloc, després de considerar que podia existir un perill que la menor caiguera i després de cridar reiteradament a la porta de l’immoble sense rebre resposta, va obrir la porta i va accedir a l’interior, dirigint-se al balcó i posant a la xiqueta en lloc segur.

Els policies van comprovar que la menor es trobava sola en el domicili des de feia almenys 45 minuts, quan va ser vista per l’agent fora de servei. Per tot açò, una vegada es va presentar la mare de la xiqueta en la casa va ser detinguda per un delicte d’abandó de menor.

L’arrestada, sense antecedents policials, ha sigut posada en llibertat després de prestar declaració i ha sigut advertida de la seua obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siga citada.

© 2019 Europa Press. Está expresamente prohibida la redistribución y la redifusión

PublicitatJuega Limpio Orihuela