6.1 C
Valencia

Detinguda una persona per tràfic de drogues en la localitat de Llanera de Ranes

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

En el registre practicat per la Guàrdia Civil, els agents han intervingut 66 plantes grans de marihuana, 29 esqueixos, 5 kg de cogolls de marihuana disposats per a la seua venda, 1.500 grams de marihuana en procés d’assecament, un rifle d’aire comprimit i una bàscula de precisió

Aquest operatiu se sumisca als ja realitzats per la Guàrdia Civil, per a erradicar el tràfic, cultiu i elaboració de substàncies estupefaents en la província de València

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil de Canals venia investigant des de cap a uns mesos, la possibilitat que el resident d’un domicili de la localitat la Llosa de Ranes estiguera cometent activitats il·lícites relacionades amb el tràfic de drogues.
Per açò, es va iniciar l’operació “FENOLLO” per part de la Guàrdia Civil de Canals, a fi de poder identificar, localitzar i detenir als suposats autors.
Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu, es va poder comprovar l’autoria d’aquests fets il·lícits i descobrir el delicte de tràfic de drogues.

Fase d’explotació
La fase d’explotació d’aquesta operació culmine el passat 24 d’agost d’enguany, quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció d’un home de 54 anys i de nacionalitat espanyola per la seua implicació en un delicte de tràfic de drogues.
En el registre del domicili practicat pels agents on es desenvolupaven activitats il·lícites en la localitat de Llanera de Ranes es van confiscar de 66 plantes de marihuana, 29 esqueixos, 5 kg de cogolls de marihuana disposat per a la seua venda, 1.500 grams de marihuana en procés d’assecament, un rifle d’aire comprimit i una bàscula de precisió. 70 grams de cocaïna, 40 grams de marihuana, 14 grams d’amfetamines, 295 grams d’haixix a més d’útils per a l’adulteració i distribució de la droga, 5.640 euros en metàl·lic, un telèfon mòbil i un turisme.
El pes total de totes les plantes confiscades una vegada deshojadas ascendeix a uns 40 kg.
Les actuacions per aquests fets han finalitzat i les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 de Xàtiva.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,625FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià