Detinguda una dona després de sostraure diners i joies en un pis de Gandia

L'arrestada hauria emprat el mètode del “got d'aigua” per a fer-se amb el botí.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Paterna a una dona de 27 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte de furt, comés la setmana passada en un domicili de Gandia mitjançant el mètode del “got d’aigua”.

La sospitosa hauria aconseguit entrar en el pis de la víctima afirmant que era familiar d’uns veïns i que encara no havien arribat a casa, assegurant que aquests li havien indicat que en cas de no estar els esperara en el pis d’aquesta veïna.

Rovira  

La víctima va accedir al fet que l’ara detinguda entrara a la seua casa, dirigint-se ambdues a la sala d’estar, mantenint una conversa entre elles. En un moment donat, la presumpta autora dels fets va rebre una trucada en el seu telèfon mòbil, abandonant l’estada per a atendre-la i tornant poc després per a continuar la xarrada.

Passats uns minuts, l’ara arrestada va manifestar que els seus familiars ja havien d’haver arribat a casa, marxant-se del domicili de la víctima. Aquesta, una vegada va abandonar la sospitosa el pis, va comprovar que en el seu dormitori faltaven algunes joies, així com 2.000 euros, considerant que la dona que acabava d’anar-se podria haver furtat aquests efectes.

La Policia Nacional, quan va tindre coneixement de l’ocorregut, va iniciar les investigacions parar localitzar a la presumpta autora, culminant amb la seua detenció a Paterna.

La detinguda, amb antecedents policials, ha sigut posada en llibertat després de ser sentida en declaració, no sense abans ser advertida de l’obligació legal de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fóra requerida per a això.

PublicitatJuega Limpio Orihuela