Detinguda una dona per proferir insults racistes a companyes de classe a Sagunt

Els descalificatius estarien relacionats amb el color de pell de les víctimes.

Agents de la Policia Nacional han detingut a una dona com a presumpta autora d’un delicte d’odi. Aquesta hauria proferit habitualment insults d’índole racista a dues companyes de classe d’un centre educatiu de Sagunt.

Els descalificatius tindrien suposadament relació amb el color de pell de les víctimes, totes dues d’origen sud-americà, i es produirien diàriament tant a l’aula com fora d’ella. L’autora dels fets fins i tot, pel que sembla, hauria mostrat repulsa per tocar objectes manipulats prèviament per les víctimes.

Rovira  

Els agents han esbrinat que no hauria tingut lloc un conflicte previ entre la sospitosa i les perjudicades que poguera originar a aqueixa actitud hostil cap a elles, així com que les expressions emprades per l’ara detinguda contenien un missatge d’odi, que podrien desembocar en conflictes de major gravetat.

Diversos testimonis, tant alumnes com educadors del centre, haurien presenciat la conducta d’aquesta dona, arribant a recriminar-li el seu comportament sense aconseguir que deposara la seua actitud.

PublicitatJuega Limpio Orihuela