Detinguda una dona que acabava d’amenaçar a la seua companya de pis amb un ganivet

Agents de la Policia Nacional han detingut la vesprada d’ahir en un portal d’un edifici de l’avinguda de França de València a una dona de 46 anys, d’origen espanyola, com a presumpta autora d’un delicte d’amenaces, després de pel que sembla intentar agredir a una companya del pis amb un ganivet d’uns deu centímetres de fulla. La discussió, pel que sembla, va començar quan la víctima hauria recriminat a l’altra la falta de neteja en la cuina.

Els fets van ocórrer al voltant de les deu del matí d’ahir quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a l’avinguda de França de València on pel que sembla una dona havia amenaçat de mort a una companya de pis.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van localitzar a una dona que eixia ràpidament del portal. Els agents van esbrinar que la dona hauria tingut una forta discussió amb una companya de pis en la cuina, pel que sembla, per la falta de neteja, en la qual la sospitosa hauria esgrimit un ganivet de 20 centímetres mentre li amenaçava de obrir-li el cap, per la qual cosa la víctima s’havia refugiat a la seua habitació fins a l’arribada dels policies.

Els policies després de realitzar diverses comprovacions la van detenir com a presumpta autora d’un delicte d’amenaces i van intervenir el ganivet utilitzat.

La detinguda, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial.