Detinguda una dona que portava en el seu cotxe més de 100 grams d’heroïna a Gandia

Li van intervindre uns 2.500 euros, el cotxe en el qual circulava i les claus

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a una dona de 46 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública, després de localitzar-li entre les seues robes un embolcall precintat en l’interior del qual hi havia una substància rocosa de color marró, pel que sembla heroïna, amb un pes de més de 100 grams i en la bossa uns 2.500 euros. Els agents van intervindre el cotxe en el qual circulava i les claus.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció de paisà pels carrers de Gandia van observar un cotxe la conductora del qual, en creuar-se amb un vehicle policial amb distintius, va començar a realitzar unes maniobres estranyes amb la intenció d’allunyar-se ràpidament d’aquest.

Rovira  

Els agents van interceptar el turisme i després d’identificar-se com a policies, van observar que en el cotxe només hi havia un ocupant, una dona que es trobava molt nerviosa, per la qual cosa la van identificar i li van preguntar perquè estava en aquest estat, contestant la mateixa en veu baixa que perquè portava droga.

En aquest moment, la sospitosa va traure de les seues robes un embolcall precintat amb cinta d’embalar en l’interior de la qual es trobava la substància rocosa de color marró, pel que sembla heroïna, així com els agents van localitzar en una bossa els prop de 2.500 euros, per la qual cosa la van detindre com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública.

La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela