18.9 C
Valencia

Detinguda una parella per llançar el seu nadó nounat al riu Carrión

En l'historial de la pacient constava que dies arrere havia sigut atesa en urgències, on se l'havia advertit que es preveia un part de risc i se la va derivar a un altre centre sanitari especialitzat.

- Publicitat -AVL

La Policia Nacional ha detingut una dona de 23 anys i un home de 29 per la mort del seu fill nounat a qui, segons la seua pròpia declaració, van llançar al riu Carrión en un paratge del terme municipal d’Husillos, en la província de Palència.

Segons ha comunicat la subdelegació del Govern central a Palència, va ser este diumenge quan el Centre de Comandament de Comunicació i Control de la Comissaria Provincial va rebre una telefonada del centre de salut La Puebla en la qual els servicis sanitaris van informar que estaven atenent una jove que manifestava que havia donat a llum, encara que deia desconéixer on es trobava el nadó.

En l’historial de la pacient constava que dies arrere havia sigut atesa en urgències, on se l’havia advertit que es preveia un part de risc i se la va derivar a un altre centre sanitari especialitzat.

Efectius de la Policia Nacional es van desplaçar al centre de salut, on la jove va manifestar que havia donat a llum la nit anterior, i que s’havia després del nadó llançant-ho a un contenidor en el Polígon Industrial de Palència, encara que, segons els servicis mèdics, el part no s’hauria produït la nit anterior sinó presumiblement diversos dies abans.

Encara així, els agents de policia van iniciar la cerca del mateix al mateix temps que es realitzaven gestions per a paralitzar la recollida del fem en la zona, amb l’esperança de localitzar el nadó encara amb vida.

En concret, juntament amb efectius de la Policia Local i els servicis de neteja de l’empresa Urbaser, van inspeccionar més de 40 contenidors durant més de dues hores, sense cap resultat.

DIU QUE HO VAN SOTERRAR
La dona, després de ser donada d’alta, va ser traslladada a comissaria, on va manifestar que ella, juntament amb la seua parella havien soterrat el nadó al costat del Refugi en la muntanya El Viejo. Tots dos van ser traslladats a este paratge, però una vegada més la cerca del nadó va resultar infructuosa.

Finalment, i després de ser novament interrogada per la Policia, la parella va manifestar que el part es va produir el passat 28 de gener i que després del mateix van llançar el nadó al riu Carrión en un paratge proper a Husillos.

Agents de la Policia Nacional es van desplaçar amb la parella al lloc on deien haver depositat el nadó i van trobar allí el cos, en el fons del riu.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià