18.9 C
Valencia

Detinguda una persona fugida de la justícia des de l’any 2016

- Publicitat -AVL

La Guàrdia Civil de Benicarló ha detingut recentment a un home fugit per la justícia.
L’actuació va començar quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement per mitjà d’una dona que es va presentar en dependències oficials de la Caserna de Benicarló, sol·licitant auxili, informant que el seu fill que portava des de principis de l’any 2016 fora de casa, havia tornat i que coneixia que tenia causes pendents amb la justícia, que no volia abandonar el domicili, i que segurament portara una arma blanca per a evitar la seua possible detenció.

Els Guàrdies Civils eren coneixedors que esta dona convivia amb altres familiars i que en anys anteriors havien sigut víctimes d’agressions per part del seu fill, decretant diverses ordres de protecció, fent cas omís el suposat autor i infringint les mateixes.

Per les agressions contínues realitzades per este home, el Jutjat penal Núm. 1 de Vinaròs decrete en data 31 de gener de 2017 acte de cerca, detenció i ingrés a la presó i 5 ordres de cerca, detenció i personació per delictes d’amenaces, lesions i trencament de condemna,
qui en ser coneixedor de la sentència dictada va fugir de la localitat de Benicarló.

A esta persona li consta des de l’any 2010 fins a l’any 2015, nombroses detencions per delicte de conducció per pèrdua de vigència del permís de conduir, delicte d’amenaces, delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat, delicte de cultiu i elaboració de drogues, delicte de lesions, delicte de maltractaments en l’àmbit familiar i delicte de trencament de condemna.

La Guàrdia Civil va establir un dispositiu de cerca d’esta persona, i després de la realització de nombroses perquisicions va ser localitzat en l’exterior del domicili familiar, qui en veure’s sorprés pels agents actuants va emprendre la fugida escalant la tanca perimetral de l’habitatge cap a una zona on es trobaven arbres fruiters, durant eixos moments, els Guàrdies Civils li van donar abast procedint a la seua detenció.

L’operatiu ha comptat amb la participació d’agents pertanyents al Lloc Principal de Benicarló, Posat d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, Caserna de Peníscola i Policia Local de Benicarló.

El detingut 29 anys, juntament amb les diligències instruïdes han sigut posats a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm.4 en funcions de guàrdia que ha decretat el seu ingrés a la presó.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià