jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detinguda una dona a València per abandonar al seu net de 2 anys

Gràcies a la col·laboració ciutadana va poder ser localitzada.

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir sobre les set i mitja de la vesprada en un carrer del districte de Marítim de València a una dona de 50 anys, d’origen rus, com a presumpta autora d’un delicte d’abandó de menor d’edat, després de ser traslladada fins al seu domicili per un ciutadà i a continuació pels seus veïns fins al seu domicili pel fet que no podia mantenir-se en peu i trobar-se amb la mateixa el seu net de dos anys.

Els fets van ocórrer ahir sobre les set i mitja de la vesprada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Marítim de València on pel que sembla hi havia una dona inconscient en un domicili en companyia d’un menor de dos anys.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on van esbrinar que moments abans un veí havia observat com un home tractava de traure d’un cotxe a una dona, que va resultar ser una de les veïnes, inconscient, així com que va ser necessària l’ajuda de diversos veïns per a traslladar-la al seu domicili. Al costat de la dona es trobava un xiquet de dos anys que va resultar ser el seu net.

Una vegada en el domicili els policies van observar a la dona tendida en el sòl, per la qual cosa van tractar de despertar-la alhora que li realitzaven diverses preguntes no sent capaç d’articular paraula, per la qual cosa van alertar als serveis sanitaris, a més de mostrar-se agressiva.

Els agents van esbrinar que l’home que l’havia traslladada al domicili l’acabava de conéixer a la platja i que l’única cosa que havia fet era fer-li el favor de portar-la al seu domicili tant a ella com al seu net, conduint el cotxe d’ella, perquè pel que sembla es trobava beguda. En arribar, diversos veïns ho haurien ajudat a pujar-la al domicili i seguidament va marxar del lloc.

En el transcurs de la intervenció, la dona pel que sembla va insultar tant als sanitaris com als policies, així com li va propinar diverses puntades a estos, per la qual cosa li van haver d’injectar un tranquil·litzant.

Finalment, els agents van donar compte a la Fiscalia de Menors de la situació del menor que va determinar que fora ingressat en un centre de protecció de menors de València i van detenir a la seua àvia com a presumpta autora d’un delicte d’abandó de menor.

En el domicili es trobava un gos que els policies van entregar a una amiga de l’ara detinguda.

La detinguda, sense antecedents policials, després de ser sentida en declaració va ser posada en llibertat no sense abans ser advertida de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això fora requerida.

Últimas noticias

Contenido relacionado