Detingudes 11 persones per tràfic de drogues en una setmana

Set dels detinguts tenien plantacions de marihuana, altres tres van ser sorpresos fent “passades” i l'últim portava haixix amagat en el vehicle que conduïa baix els efectes de l'alcohol

Agents de la Policia Nacional han detingut a la província de València, durant aquesta setmana, a 11 persones, d’entre 26 i 36 anys, de diferents nacionalitats, com a presumptes autores d’un delicte de contra la salut pública, després de ser sorpreses realitzant una “passada” o localitzar-los als seus domicilis una plantació de marihuana. També se’ls imputa un delicte de defraudació de fluid elèctric a set d’elles i un delicte contra la seguretat viària a un home que conduïa baix els efectes de l’alcohol.

Quatre operacions i set detinguts

Quatre operacions a la província, aquesta setmana, van culminar amb la detenció de dos dones i cinc homes, tots ells de nacionalitat espanyola, i s’han desmantellat sengles plantacions de marihuana “indoor”, amb un total de 548 plantes confiscades, a més de llums, transformadors, ventiladors, aires condicionats i altres elements per mantenir el cultiu. En totes elles s’havia realitzat un enganxe elèctric fraudulent, que en un dels casos podria superar els 4.000 euros. També es van confiscar 1.725 euros en dos dels registres i dos bastons estoque en un ells.

Tres “passades” i una alcoholèmia

En aquesta mateixa setmana s’ha detingut a tres persones en ser sorpreses en diferents punts de València quan realitzaven una “passada” de, pel que sembla, cocaïna i marihuana en la via pública. Se’ls ha intervingut 10,4 grams entre les dos substàncies i 70 euros.

A Gandia es va detenir a un home que portava ocult en el seu vehicle gairebé 40 grams d’haixix, quan presumptament conduïa baix els efectes de l’alcohol.