Detingudes 14 persones per tràfic de drogues en València

En els 10 registres realitzats els agents han intervingut 7,5 quilos de marihuana en cogolls llesta per a la seua venda, 49 plantes de marihuana, 500 grams de metamfetamina, 6 vehicles, 15 telèfons mòbils i 5.000 euros en efectiu

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província, la Guàrdia Civil de València han aconseguit detenir a 14 persones per delictes de tràfic de drogues i desmantellar 8 punts de distribució de substàncies estupefaents a Alginet, Benifaio, Sollana, Carlet i Cullera.
L’operació “MAYOBA3” desenvolupada per la Guàrdia Civil d’Almussafes Riba-roja de Túria s’ha saldat amb la detenció de 8 persones que utilitzaven 6 localitzacions diferents com a punts de venda de droga a la menuda.
Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu, des del passat mes de gener hem aconseguit detenir a aquestes 8 persones, 7 d’elles homes i una dona d’edats compreses entre els 28 i 50 anys i totes elles de nacionalitat espanyola per delictes de tràfic de drogues.

Rovira  

Aquestes persones es referien a la droga com a “barres de pa”, “litres” o “samarretes” per a evitar alçar sospites.
En els 6 registres practicats es va poder intervenir diferents quantitats de cocaïna, marihuana, metamfetamines i substància de tall, a més d’una envasadora al buit i 6 bàscules de precisió.
Així mateix també es va intervenir 6 vehicles i 8 telèfons mòbils i 4.500 euros en efectiu.
D’altra banda en la denominada operació “PENTINAT” realitzada per la Guàrdia Civil de Cullera, s’ha detingut a tres persones, tots homes d’edats compreses entre els 30 i 54 anys, de nacionalitats espanyola i nigeriana per delictes de tràfic de drogues.
En aquest operatiu iniciat en el mes de setembre s’ha pogut desactivar un punt de venda de droga a Cullera i en els tres registres realitzats confiscar 7,5 quilos de marihuana en cogolls llests per a la seua venda, una bàscula de precisió i útils per al seu envasament.
A més d’aquests dos operatius, també ha finalitzat l’operació “MORGUE” duia a terme per la Guàrdia Civil de Carlet on s’ha aconseguit detenir a tres persones, dues dones de 28 i 43 anys i un home de 28 per delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric en un habitatge de Carlet.
En el registre han intervingut 49 plantes de marihuana, diferents quantitats d’heroïna, cocaïna i més de 500 euros en efectiu.
Aquestes 14 detencions s’han realitzat entre els dies 19 i 21 d’octubre, destacant la desactivació de 8 punts de venda de droga.
Les diligències han sigut lliurades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció núm. 1 i 2 de Carlet i núm. 5 de Sueca.

PublicitatJuega Limpio Orihuela