viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingudes 2 persones implicades en 9 robatoris amb força en habitatges de L’Olleria i el Perelló

En el registre en el domicili del detingut en L’Olleria a més d’objectes relacionats amb els robatoris es va confiscar 24 plantes de marihuana.

En el marc de les operacions “TRONCHA2” i “MARIANETA” la Guàrdia Civil ha aconseguit detenir a dues persones implicades en robatoris amb força en les localitats de L’Olleria i el Perelló.

L’operació “TRONCHA2” realitzada per components de la Companyia de la Guàrdia Civil de Xàtiva van procedir a la detenció d’un home de 38 anys i de nacionalitat espanyola per delictes de robatori amb força i cultiu i elaboració de drogues.

El detingut cometia els robatoris en cases de camp o segones residències mitjançant escales o fracturant els panys i sostreia els efectes que es trobaven en el seu interior.

En el registre que van realitzar els agents en el domicili d’aquesta persona van trobar televisors, altaveus i una bicicleta entre altres efectes sostrets en els robatoris.
A més els agents s’han confiscat de 24 plantes de marihuana del domicili del detingut.

D’altra banda en el marc de l’operació “MARIANETA” realitzada per la Guàrdia Civil de Sueca els agents ha pogut detenir a un home de 22 anys i de nacionalitat romanesa per delictes de robatori amb força en habitatges del Perelló.

Aquesta persona accedia als habitatges normalment a la nit, grimpava per les balconades i s’introduïa a l’interior forçant les persianes.

En aquest operatiu es va poder recuperar efectes sostrets com a televisions i una tauleta que va ser retornat als seus propietaris.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció núm. 3 d’Ontinyent, i en el núm. 5 de Sueca.

Últimas noticias

Contenido relacionado