21.7 C
Valencia

Detingudes 3 persones a Xàtiva per la sostracció de més de 35 coloms esportius

Han recuperat 35 coloms esportius, 12 calaixeres dobles i 14 xapes de uralita en un colomar de la localitat de Montortal, valorats en aproximadament 20.000 euros.

- Publicitat -AVL

Agents de l’Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Xàtiva ha detingut a tres persones per la seua presumpta implicació en més de tres delictes de robatoris amb força de coloms esportius, valorats al voltant de 20.000 euros

S’han recuperat 35 coloms esportius, 12 calaixeres dobles i 14 xapes de uralita en un colomar de la localitat de Montortal

8 d’agost de 2020

En el marc de l’Operació “RUAPAL”, duta a terme pels agents de l’EQUIP ROCA de la Guàrdia Civil de Xàtiva, s’ha procedit a la detenció de tres homes de nacionalitat Espanyola, d’edats compreses entre els 22 i 42 anys, com a suposats autors de 3 delictes de robatori amb força en les coses ocorreguts en almenys 3 localitats de comarques diferents de la província de València, en els quals es van sostraure un total de més de 35 coloms Federats per a ús esportiu, els quals aconsegueixen aproximadament un valor del voltant de 20.000 euros.

Després de la investigació duta a terme pels agents de l’Equip ROCA Xàtiva i amb la col·laboració dels inspectors de Federació Colombicultora de la Comunitat Valenciana, es va poder esbrinar la identitat dels autors, que resideixen en les localitats Valencianes de Canals i Montortal, realitzant-se una inspecció per part dels inspectors de la Federació, en un colomar que posseeix un dels detinguts, en un descampat de la localitat de Montortal, on es van poder recuperar 35 dels coloms sostrets.

Els coloms en ser recuperats encara portaven la seua anella identificativa, per la qual cosa no va ser difícil la localització dels legítims propietaris. Que els coloms queden en depòsit oficial de la Federació Colombicultora de la Comunitat Valenciana, a l’espera de ser retornats als perjudicats.

En la fase d’explotació s’ha procedit a la detenció de 3 persones per la seua participació en delictes de Robatori amb força en les coses, esclarint-se fins a un total de 3 delictes, recuperant 35 coloms esportius, 12 calaixeres dobles i 14 xapes d’Uralita.

L’actuació s’ha dut a terme en col·laboració amb la Federació Colombicultora de la Comunitat Valenciana (FCCV). Les diligències han sigut entregades en el Deganat de Partit Judicial de Xàtiva.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià