viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingudes 5 persones per la sostracció de més de 33.000 quilos de taronges

Dins dels serveis establits de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per a evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d’aquesta mercaderia, la Guàrdia Civil va procedir a la recerca de tres homes i dues dones, amb edats compreses entre 27 i 63 anys, de nacionalitat romanesa tots ells, com a presumptes autors de delicte continuat d’apropiació indeguda.

En aquesta actuació realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca es té coneixement que des de fa un parell de mesos en la comarca de la Ribera Baixa s’estan sostraient taronges de magatzems de cítrics.
Per açò i fruit de les perquisicions obtingudes per components de l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca el passat 11 de juliol, es va poder comprovar que es tractava de 5 persones que es dedicaven a sostraure la taronja i vendre-les a establiments de compra de cítrics, sent detinguts com a autors d’un delicte continuat d’apropiació indeguda.

Per a açò els ara detinguts realitzaven falsificacions dels documents de traçabilitat agrària, fent-se passar per propietaris de les parcel·les agrícoles, podent així vendre les taronges sense alçar sospites.
El total de quilos sostrets ascendeix a 33.000 quilos, el benefici econòmic dels quals ascendeix a la quantitat de 5.000 euros.

Aquestes actuacions se sumen a les ja realitzades de forma contínua pels diferents Equips Roca de la Guàrdia Civil de València que gràcies a la seua preparació, especialització i esforç diari, juntament amb la col·laboració constant dels agricultors eviten i persegueixen incessantment la comissió de qualsevol fet delictiu relacionat amb el món agrícola.
Les diligències instruïdes han sigut lliurades als Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Sueca.

Últimas noticias

Contenido relacionado