10:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingudes cinc persones després de desmantellar-se dues plantacions de marihuana a Torrent

Agents de la Policia Nacional en operacions diferents han desmantellat dues plantacions de marihuana a Torrent, en un domicili i en un xalet, i han detingut a cinc persones d’entre 18 i 46 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública. Els agents van intervenir un total de 895 plantes de marihuana, aires condicionats, sistema d’extracció, llums calorífics, higròmetres, entre altres, una gran quantitat de cogolls de marihuana secs, una pistola detonadora, un cotxe i uns 1.500 euros.

Primera operació

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents, gràcies a la col·laboració ciutadana, que en un domicili de Torrent podria existir una plantació de marihuana.

Durant les recerques, els policies van establir diversos dispositius de vigilància, en el transcurs dels quals van esbrinar la identitat del sospitós, així com que aquest conduïa un cotxe i mancava de qualsevol permís per fer-ho.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar una entrada i registre al domicili on van desmantellar un laboratori perfectament condicionat per al cultiu de pel que sembla marihuana situat en el garatge, així com van detenir al sospitós, a la seua parella i a l’oncle d’aquesta com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els agents van intervenir 392 plantes de marihuana, aires condicionats, sistema d’extracció, llums calorífics, higròmetres, entre altres.

L’operació ha estat realitzada per agents de la Comissaria de Torrent i de Burjassot.

Segona operació

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents, gràcies a la col·laboració ciutadana, que en un domicili de Torrent podria existir una plantació de marihuana.

Durant les recerques, els policies van establir diversos dispositius de vigilància, que van resultar dificultosos, ja que el domicili comptava amb un sistema de video-vigilància altament sofisticat amb càmeres. Encara així, els agents van comprovar que hi havia una plantació de pel que sembla marihuana.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van realitzar una entrada i registre al domicili on van desmantellar una plantació exterior de marihuana i van detenir a un matrimoni com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els agents van intervenir 503 plantes de marihuana, 16 caixes de grandària similar al de les taronges completes de cogolls de marihuana secs, una pistola pel que sembla detonadora, un cotxe i uns 1.500 euros.

L’operació ha estat realitzada per agents de la Comissaria de Torrent i GOES de la Prefectura Superior de Policia de València.

Dels cinc detinguts, dos han passat a disposició judicial, mentre que la resta després de ser sentits en declaració van ser posats en llibertat.

Últimas noticias

Contenido relacionado