Detingudes cinc persones a Picassent

Els detinguts coneixien la rutina de la víctima i açò els va permetre organitzar l’entrada i robatori en l’habitatge.

La Guàrdia Civil ha detingut a quatre persones i investigant a una altra, per la seua implicació en delicte de robatori amb violència, detenció il·legal, violació de domicili i pertinença a grup criminal Picassent.
L’operació “ALJUB” s’inicie a principis de novembre per part de components de la Guàrdia Civil de Picassent en col·laboració amb la Policia Local de Picassent.
Fruit de les intenses gestions efectuades es van detenir a 4 persones, una d’elles dóna, d’edats compreses entre 23 i 28 anys de nacionalitat espanyola, dues d’ells parella, per la seua implicació en els anteriorment citats delictes.
La dona detinguda, exparella de la víctima era coneixedora dels seus horaris i de la possessió i tràfic de marihuana que realitzava; la qual cosa tot açò li va permetre l’organització del robatori. La Guàrdia Civil va realitzar diverses recerques, a causa que se sospitava que l’exparella no havia actuat sola. Així com fruit d’aquestes, es va detenir a dues persones més, implicades en les actuacions delictives, el germà de la jove i un amic molt proper de la parella.
La víctima està sent investigada per un delicte de tràfic de drogues que realitzava en el seu domicili.
Entre els objectes intervinguts figuren 4 telèfons mòbils, 2 televisions, i 2 kg de marihuana.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 3 de Picassent.