Detingudes dos persones pel robatori en un habitatge de Sant Joan de Moró

La Guàrdia Civil ha detingut a un home i una dona, com a suposats autors d’un robatori en un domicili de Sant Joan de Moró així com un altre robatori en un taller en la localitat de l’Alcora.

L’actuació s’inicià amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establerts per combatre els furts i robatoris en habitatges i establiments públics de la província, quan els agents van tenir coneixement que en un domicili de la població de Sant Joan de Moró, autors desconeguts havien sostret joies i rellotges valorats en 14.500 euros.

Immediatament els guàrdies civils van iniciar una recerca per esclarir el fet que va donar com a resultat a la localització, identificació i detenció d’una dona i un home de 21 i 28 anys, com a suposats autors d’un delicte de robatori amb força.

Continuant amb les gestions els guàrdies civils van aconseguir comprovar que l’home havia comés un robatori amb força en un taller situat en la localitat de l’Alcora, on va realitzar un butró per realitzar el fet delictiu.

Les diligències instruïdes van ser remeses al Jutjat de Castelló. L’actuació ha estat realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicàssim.

CatalanSpanish