viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingudes tres persones per pertinença a organització criminal a Cullera

En els registres practicats per la Guàrdia Civil, els agents han intervingut 1.000 grams de cocaïna, dosis preparades per a la venda, substàncies de tall, anotacions de deutors, 2.000 euros en efectiu, 4 telèfons mòbils i dos turismes

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, la Guàrdia Civil de Cullera venia investigant des del passat mes de desembre, la possibilitat que tres homes de diferents nacionalitats, pertanyents a la mateixa organització, estigueren cometent activitats il·lícites relacionades amb el tràfic de drogues en la població de Cullera.
Per açò, es va iniciar l’operació “MOHAWK” per part de la Guàrdia Civil de Cullera, a fi de poder identificar, localitzar i detenir als suposats autors.
Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu, es va poder comprovar l’autoria d’aquests fets il·lícits i descobrir el delicte de tràfic de drogues.

Fase d’explotació
La fase d’explotació d’aquesta operació culmine quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció de 3 homes d’edats compreses ens els 26 i 37 anys respectivament i de nacionalitat espanyola, guineana i veneçolana per la seua implicació en els delictes de tràfic de drogues i pertanyien a la mateixa organització criminal.
En els tres registres dels domicilis practicats pels agents on es desenvolupaven activitats il·lícites en la localitat de Cullera es van confiscar d’1.000 grams de cocaïna, dosis preparades per a la venda, substàncies de tall, anotacions de deutors, 2.000 euros en efectiu, 4 telèfons mòbils i dos turismes els quals eren usats pels detinguts per als desplaçaments de proveïment i aprovisionament.
Segons les recerques els detinguts serien els encarregats de subministrar la droga en la població de Cullera i localitats properes a aquesta.
Les actuacions per aquests fets han finalitzat i les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància núm. 3 de Sueca.

Últimas noticias

Contenido relacionado