Detingudes tres persones per diferents robatoris en Sant Joan de Moró

La Guàrdia Civil ha detingut a tres persones, com a suposats autors de dos delictes de robatori amb força en una granja i un magatzem situat en la localitat de Sant Joan de Moró. L’actuació es va iniciar a la fi del mes de Setembre, amb motiu dels plans que la Guàrdia Civil té establits contra el robatori en habitatges, millora de la seguretat en el sector del comerç i contra les sostraccions en explotacions agrícoles i ramaderes.
Quan els agents van tenir coneixement que s’havia produït un robatori en una granja de pollastres i un altre en un magatzem, on van sostraure grans quantitats de gasoil de pales retroexcavadores i de vehicles dedicats a l’agricultura, ventiladors, cremadors, distribuïdors de pinces, condensadors elèctrics i nombroses eines, tot açò valorat en més de 150.000 euros.
Per aquest motiu els agents pertanyents a l’Equip Contra Robatoris en el Camp (ROCA) de Castelló, van iniciar una recerca per a esclarir el fet, podent esbrinar que els autors després d’organitzar i planificar els llocs on cometien el delicte, forçaven la tanca perimetral de Seguretat, i posteriorment mitjançant escale, fracturaven el sostre de les instal·lacions per a accedir al seu interior.
Continuant amb les perquisicions i en diverses fases, es va aconseguir, identificar, localitzar i detenir a tres homes, com a suposats autors de dos delictes de robatori.

Les diligències han sigut lliurades en el Deganat dels Jutjats d’Instrucció de Castelló. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’Equip ROCA de Castelló.

 

CatalanSpanish