Detingudes tres persones per agredir al propietari d’un habitatge a la qual intentaven accedir

La Policia Nacional ha detingut a Dénia a tres persones per presumptament agredir al propietari d'un habitatge a la qual tractaven d'entrar, suposadament amb la intenció d'ocupar-la

Els agents van acudir a una urbanització de Dénia després de rebre un avís del 091, en el qual es deia que diverses persones estaven, presumptament intentant ocupar un habitatge amb els seus habitants a l’interior, segons ha informat la Prefectura en un comunicat.

Quan els agents van arribar al lloc, van veure que diverses persones discutien i entre elles es trobava la víctima de l’agressió que els va explicar el succeït.

“El perjudicat va manifestar als policies que mentre es trobava a l’interior del seu domicili, va escoltar colps a la porta i va veure que des de l’exterior, diverses persones intentaven forçar el pany. En el moment en què va obrir la porta per a recriminar l’acció, tres d’ells van accedir a l’interior i van començar a agredir-li amb pals i una barra metàl·lica”, segons ha informat la policia.

El propietari va assegurar als agents que “sentia por dels ‘okupes’ que hi ha en aqueixa urbanització”, ja que en una altra ocasió li van partir el braç.

Després d’escoltar les declaracions de la víctima, els agents van procedir a la detenció dels tres presumptes autors, tres joves de 25 i 30 anys, per una suposada “comissió de delictes de lesions i violació de domicili i van ser posats a la disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia de Dénia”, conclouen en el comunicat.

Publicitat