domingo, 16 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingudes tres persones per assaltar amb una arma de foc un domicili

Agents de la Policia Nacional han detingut en Roquetas de Mar –Roquetas de Mar- a tres homes d’entre 19 i 23 anys, d’origen romanés, com a presumptes autors dels delictes de lesions i robatori amb violència i intimidació comés en un habitatge de Paterna –València- amb arma de foc i lesions. A més s’ha detingut a un altre home de 36 anys, d’origen romanés com a presumpte autor dels delictes d’encobriment i resistència Els agents van realitzar un registre domiciliari on van intervenir la vestimenta utilitzada en el fet delictiu. S’han recuperat tres telèfons mòbils i s’ha intervingut el vehicle utilitzat en l’assalt.

Les recerques es van iniciar el 15 de juliol en tenir coneixement els agents d’un robatori amb violència i intimidació amb arma de foc comés en un domicili de la localitat valenciana de Paterna.

Durant les recerques els agents van esbrinar que un home havia quedat amb uns altres al seu domicili de Paterna per comprar diversos mòbils d’alta gamma. L’habitant de l’habitatge, que es trobava amb un amic, va rebre als compradors en el seu saló moment en què un d’ells va exhibir una pistola i després d’agredir-los es van apoderar de 13 terminals de mòbils, valorats en uns 6.700 euros.

Els investigadors van esbrinar que els sospitosos quan ja havien vist els mòbils i estaven tancant el preu final, un d’ells hauria tret una pistola i hi hauria canonada a l’habitant, mentre els altres dos immobilitzaven a l’amic. L’habitant en resistir-se va ser copejat violentament en el cap i altres parts del cos, mentre els altres registraven l’habitatge. Els autors es van apoderar de 12 telèfons mòbils que anaven a comprar, així com el de l’habitant.

Continuant amb les recerques els policies van esbrinar la identitat dels sospitosos així com que es trobarien en la localitat d’Almeria de Roquetas de Mar, per la qual cosa es van desplaçar fins a aquesta localitat i amb la col·laboració d’agents de la Comissaria d’Almeria van localitzar en un primer moment a dos dels sospitosos circulant en un vehicle d’alta gamma, portant dos dels terminals sostrets. Instants després va ser localitzat l’altre sospitós, que portava les claus del vehicle que van utilitzar per cometre l’atracament a Paterna, per la qual cosa van ser detinguts com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació i lesions. A més van realitzar un registre domiciliari on van intervenir un altre dels terminals sostrets i la vestimenta utilitzada en l’assalt.

Els policies també van detenir a un altre home com a presumpte autor dels delictes d’encobriment i resistència a l’autoritat, després de comprovar que tenia en la seua poder un dels terminals sostrets. L’home es va resistir activament a la seua detenció.

Els detinguts, dos dels quatre amb antecedents policials, tres han passat a disposició judicial, i l’arrestat per encobriment i resistència després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan para això anés requerit.

Últimas noticias

Contenido relacionado