viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingudes tres persones per tenir a Paterna, Xeraco i València laboratoris de marihuana

Agents de la Policia Nacional han detingut a quatre persones i desmantellat tres punts de cultiu de, pel que sembla, marihuana en tres domicilis. Les operacions s’han realitzat a València, Paterna i Xeraco. Els agents van realitzar registres en els tres domicilis en els quals han intervingut nombroses plantes de, pel que sembla, marihuana i diners en efectiu.

Les tres operacions es van iniciar en tenir coneixement els policies que un determinat domicili podria estar utilitzant-se com a laboratori de cultiu accelerat de plantes de, pel que sembla, marihuana. Una vegada localitzades els habitatges i després d’establir diversos dispositius de vigilàncies, els agents van realitzar les entrades i registres en aquestes.

A València

El domicili de València en el districte del Marítim, va ser localitzat i registrat en la vesprada d’ahir, on es van intervenir 146 plantes de, pel que sembla, marihuana en avançat estat de floració en dues habitacions amb nou llums d’il·luminació. Els policies van detenir a la persona responsable del cultiu, un home de 32 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. L’ara arrestat, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

A Xeraco

Agents de la comissaria de Gandia van localitzar l’habitatge a Xeraco i després del registre van localitzar una habitació perfectament habitada, amb 298 plantons de, pel que sembla, marihuana amb sistemes d’il·luminació, ventilació i altres útils per al seu cultiu que van ser intervingudes, així com diverses borses contenint cogulles de marihuana seques, amb un pes total de 6.500 grams i 120 euros.

Els policies van detenir a la parella propietària de la plantació com a presumpta autora d’un delicte de contra la salut pública. Els arrestats de 46 i 50 anys, d’origen espanyol, sense antecedents, han passat a disposició judicial.

A Paterna

En el cas del domicili de Paterna, aquest romania amb totes les finestres i persianes baixades, amb la llum interior encesa i desprenia un fortíssim olor a marihuana. Els agents després de localitzar al responsable de la plantació van realitzar un registre on van intervenir 27 plantes de, pel que sembla, marihuana de grans dimensions i 430 euros en efectiu, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut, amb antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparèixer davant l’Autoritat Judicial quan para açò anara requerit.

Últimas noticias

Contenido relacionado