Un detingut i 60 ultres del Barça identificats per una batalla campal davant Mestalla

El succés ha ocorregut este dissabte entorn del migdia, quan els ultres del Barcelona s'han congregat en la zona de la Plaça de l'Afició, enfront de la porta de les oficines de Mestalla, i han començat a llançar objectes a altres radicals del València.

Una persona ha sigut detinguda i un total de 60 ultres del Futbol Club Barcelona han sigut identificats per protagonitzar una baralla amb radicals del València Club de Futbol a les portes de l’estadi de Mestalla poques hores abans del partit de Lliga que enfrontarà a tots dos clubs.

Fonts de la Policia Nacional han informat que el succés ha ocorregut este dissabte entorn del migdia, quan els ultres del Barcelona s’han congregat en la zona de la Plaça de l’Afició, enfront de la porta de les oficines de Mestalla, i han començat a llançar objectes a altres radicals del València. Les mateixes fonts han precisat que la persona detinguda ha sigut arrestada pel fet que tenia una citació judicial vigent.

La Policia Nacional ha intervingut per a dispersar la baralla, en la qual s’han llançat cadires i artefactes pirotècnics, com s’aprecia en un vídeo difós pel periodista Miquel Ramos del qual s’ha fet eco el president de les Corts, Enric Morera.CatalanSpanish