Detingut a Alacant un fugitiu buscat per Polònia per dos delictes

L'home de 35 anys tenia en vigor una Orde Europeu de Detenció i Entrega amb finalitats d'Extradició l'any 2017.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional ha detingut a Alacant un fugitiu reclamat per les autoritats poloneses per estar implicat en la comissió de dos delictes en el seu país el 2011 i 2013, pels quals s’enfronta a una possible condemna de dos anys de presó.

L’arrestat, un home de 35 anys, tenia en vigor una Orde Europeu de Detenció i Entrega amb finalitats d’Extradició emesa per les autoritats del seu país l’any 2017, ha informat la Prefectura en un comunicat.

PublicitatRovira  

En el dia d’ahir, agents de la Comissaria de Districte Centre de la Policia Nacional d’Alacant van identificar en la via pública un home, comprovant in situ que a esta persona li constava en vigor una Orde Europeu de Detenció i Entrega amb finalitats d’Extradició (OEDE) emesa l’any 2017 per les autoritats del seu país, per la qual cosa van procedir en eixe mateix moment a la seua detenció.

El pròfug va estar presumptament implicat juntament amb altres dues persones en dos delictes comesos els anys 2011 i 2013. En el primer d’ells va participar presumptament en una agressió on la víctima va patir greus lesions. En el segon, el pròfug va sostraure presumptament el vehicle a la víctima després d’agredir-li juntament amb altres dos implicats en els fets.

El detingut, que s’enfronta a una possible condemna de dos anys de presó, va ser posat a la disposició del Jutjat Central d’Instrucció de l’Audiència Nacional de Madrid per a dur a terme l’extradició sol·licitada per les autoritats poloneses.