Detingut a Algemesí un home per vendre cocaïna i per blanqueig de capitals

En el moment de la detenció se li va localitzar entre les seues pertinences 50 grams de pel que sembla cocaïna.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Algemesí –València– a un home de 35 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i un altre de blanqueig de capitals, després de pel que sembla dedicar-se a la venda, principalment, de cocaïna i haixix.

Els policies li van localitzar en el moment de la detenció 50 grams de pel que sembla cocaïna entre les seues pertinences. També es van realitzar dos registres domiciliaris en els quals es van intervindre més de 900 grams de, pel que sembla, cocaïna; uns 200 grams de, pel que sembla, haixix; quasi 8.000 euros, dues bàscules de precisió i útils per a la manipulació i empaquetat de les substàncies.

Les investigacions es van iniciar a la fi de l’any passat, en tindre coneixement els policies, a través de diverses informacions rebudes al correu electrònic [email protected] que una persona podria estar dedicant-se a la venda de substàncies estupefaents, principalment cocaïna i haixix, en la localitat d’Algemesí i poblacions limítrofes.

Durant les investigacions els agents van trobar indicis que van corroborar aquestes informacions i van centrar les perquisicions en una persona. Els investigadors van localitzar dos habitatges en les quals el sospitós vivia o freqüentava, amb especial rellevància una d’elles, en tindre coneixement els policies que la utilitzava a manera de “caleta”.

Finalment el passat dia 25 els agents van detindre al sospitós quan eixia d’aquest domicili, després d’haver estat uns 20 minutos en el seu interior, localitzant-li entre les seues pertinences uns 50 grams de pel que sembla cocaïna.

Posteriorment es van realitzar dos registres domiciliaris en la localitat d’Algemesí, en els quals es van intervindre més de 900 grams de, pel que sembla, cocaïna, uns 200 grams de, pel que sembla, haixix, quasi 8.000 euros, dues bàscules de precisió, útils per a la manipulació i empaquetat de les substàncies, a més d’anotacions numèriques al costat de noms.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

ValenciàEspañol