Detingut a un home per oferir diners a una menor a canvi de sexe

El detingut era assidu del bar que regentava el pare de la menor, també va assetjar a una cambrera del local que ja no treballava en el local

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat de la Comunitat Valenciana a un home de 61 anys, com a presumpte autor dels delictes de coaccions, corrupció de menors i un altre relatiu a la prostitució i explotació sexual, després de pel que sembla oferir diners a canvi de sexe, tant a una cambrera del bar al qual acudia, com a la filla de l’amo, menor d’edat.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies de l’assetjament al qual s’havia vist sotmesa una cambrera per part d’un home en el bar en el qual treballava i la proposició que pel que sembla li havia fet aquest a una menor de 17 anys, filla de l’amo de l’establiment, per a tindre sexe a canvi de diners.

Rovira  

Els agents van tindre coneixement que el mes d’abril l’home va començar a fer-li preguntes poc apropiades a la cambrera del bar, pel que sembla arribant a oferir-li diners a canvi de tocar-li i fins i tot arraconar-la per a tocar-li els pits, creant-li una situació de tensió i humiliació.

Continuant les investigacions van esbrinar que aquesta mateixa persona, feia pocs dies li havia oferit a la filla de l’amo diners a canvi de sexe, fins i tot li va proposar que li ho diguera a alguna amiga.

Davant la gravetat dels fets els agents van esbrinar la identitat del sospitós que després de ser localitzar-ho va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de coaccions, corrupció de menors i un altre relatiu a la prostitució i explotació sexual.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela