Detingut a València després d’agredir el seu fill amb un bat de beisbol perquè es va negar a facilitar-li diners

Els fets van succeir dimarts passat a les 21.30 hores quan es va requerir una patrulla des de la sala del 092 perquè s'acostara a un domicili on, pel que sembla, s'estava produint una "forta discussió" entre un pare i el seu fill.

Agents de la setena Unitat del Districte Marítim de València han detingut un home de 58 anys com a presumpte autor d’un delicte de violència domèstica contra el seu fill de 23, al suposadament agredir-li amb un bat de beisbol perquè el jove s’havia negat a facilitar-li diners quan va arribar a casa en estat d’embriaguesa, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

Els fets van succeir dimarts passat a les 21.30 hores quan es va requerir una patrulla des de la sala del 092 perquè s’acostara a un domicili on, pel que sembla, s’estava produint una “forta discussió” entre un pare i el seu fill.

Rovira  

Una vegada en el lloc, van cridar a la porta, que va acabar caent al replanell a causa de la forta espenta que des de l’interior li va propinar l’home que va resultar detingut.

El pare presentava “símptomes evidents” d’estar sota la influència de begudes alcohòliques així com un tall en el braç dret. En la vivenda, es trobava el fill –a més d’un gos de raça perillosa–, que els va facilitar l’accés a l’interior. La casa estava desordenada amb restes de cristalls i utensilis escampats pel sòl com a conseqüència de l’altercat que s’havia produït.

En preguntar-li al jove, aquest els va explicar que moments abans s’havia presentat el seu pare en la vivenda, molt embriac, demanant-li diners, motiu de l’inici de la discussió. Segons la versió del fill, el pare va començar a insultar-li i va agafar un bastó mentre li amenaçava i arremetia contra ell, mentre el jove intentava arrabassar-li-ho.

D’acord amb les seues manifestacions, el pare va continuar tirant-li utensilis i coberts agafant finalment un bat de beisbol amb el qual li va colpejar en el tors i cap. Tots dos van forcejar i van caure sobre el gos, que va mossegar al detingut en el braç dret.

El fill els va explicar que convivien junts però que les amenaces i les agressions eren “constants”. De fet, els va manifestar que dos setmanes abans el seu pare li va pegar una punyada en la cara i li va produir una bretxa en la cella esquerra, per la qual cosa va haver de ser assistit en un ambulatori on li van posar tres punts de sutura.

PublicitatJuega Limpio Orihuela