Detingut a València després d’agredir la seua parella i tancar-la en una habitació amb el seu fill

Agents de la Tercera Unitat de Districte de la Policia Local de València han detingut un home de 30 anys com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere contra la seua parella a la qual presumptament va agredir i va tancar en una habitació amb el seu nadó.

Agents de la Tercera Unitat de Districte de la Policia Local de València han detingut un home de 30 anys com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere contra la seua parella a la qual presumptament va agredir i va tancar en una habitació amb el seu nadó.

Els fets es van produir a les 22.00 hores de la nit d’aquest dijous quan es va rebre una telefonada en sala en la qual s’alertava que un home estava molt alterat en un domicili en el qual hi havia un nadó.

La patrulla es va desplaçar al lloc i va trobar en l’interior de la vivenda un home molt acalorat i la víctima plorant, molt nerviosa, amb un nadó en braços, informa aquest cos policial en un comunicat.

En el domicili s’havia produït una forta discussió i l’home havia sacsat, agarrat fortament dels braços i llançat contra el sòl a la seua parella.

Quan els policies estaven cridant la porta, l’home va tancar la seua parella en una habitació amb el nadó, a punt de complir dos anys, i li impedia eixir de la mateixa per a obrir, intentant convéncer-la que no denunciara, expliquen

Publicitat