Detingut a València per amenaçar la seua parella davant de la seua filla de tres anys

La dona també va informar que posteriorment l'home va abandonar el domicili i que les discussions són habituals des de fa dos anys

Agents de la Policia Local de València pertanyents a la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) van detindre anit un home de 42 anys per amenaçar presumptament la seua parella davant de la seua filla de tres anys.

Els fets van tindre lloc a les 23.00 hores en el barri d’Orriols quan la patrulla va ser comissionada per la Sala del 092 perquè pel que sembla s’estava produint un episodi de maltractaments en l’àmbit familiar, ha informat la Policia Local en un comunicat.

Rovira  

Quan els agents van arribar al lloc dels fets es van entrevistar amb la dona, de 30 anys d’edat, que va declarar que mentre estava en la seua casa amb una amiga ha entrat la seua parella i ha començat a increpar-les a les dos amb insults i amenaces, tot açò davant de la filla de tots dos de tres anys d’edat.

La dona també va informar que posteriorment l’home va abandonar el domicili i que les discussions són habituals des de fa dos anys.

Seguidament els agents van prendre declaració de l’amiga que es trobava també en el domicili i que va corroborar tot el succeït.

Finalment es va contactar amb la parella perquè acudira al domicili i així procedir a la seua detenció i posada a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela