Detingut a València un jove en agredir dos germans perquè no estava d’acord amb la venda d’un mòbil

Els fets es van produir el passat 5 de juny a les 4.15 hores quan es va rebre una telefonada en la sala del 092 en la qual s'alertava d'una baralla en el carrer Sant Pere.

Agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) han detingut a València un jove de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte de lesions ja que suposadament va agredir dos germans amb els quals no estava d’acord amb la venda d’un mòbil, segons ha informat la Policia Local en un comunicat.

Els fets es van produir el passat 5 de juny a les 4.15 hores quan es va rebre una telefonada en la sala del 092 en la qual s’alertava d’una baralla en el carrer Sant Pere. Quan els efectius de Policia Local de València van arribar al lloc, van trobar dos homes de 25 i 24 anys demanant ajuda a la patrulla perquè, segons van manifestar, havien sigut agredits.

Rovira  

Un d’ells presentava excoriacions en els genolls, un traumatisme amb inflamació en el cap mentre l’altre home tenia un tall en la geniva inferior, un fort dolor en la mandíbula i se li movien tres dents per un presumpte impacte.

En el lloc també es trobava l’home que va acabar com a detingut i un testimoni que va afirmar haver intervingut per a separar-los.

El presumpte autor dels fets va manifestar que la disputa havia començat per la compra d’un telèfon mòbil i, en sentir-se “enganyat”, havia començat a colpejar-los per a recuperar els seus diners.

PublicitatJuega Limpio Orihuela