Detingut un home a València per abusar d’una xiqueta de 13 anys

Li donava regals i intentava quedar amb la menor proposant-li convidar-la a menjar alguna cosa que li agradara

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 59 anys com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a una menor, després de pel que sembla realitzar tocaments en diverses ocasions a una xiqueta de 13 anys, familiar de la seua exparella sentimental.

Els fets haurien ocorregut fa aproximadament un any, durant el transcurs d’uns sis mesos, en el domicili del sospitós, on acudia la víctima alguns diumenges a menjar.

Els agents van esbrinar que l’ara detingut dormia la migdiada en la mateixa habitació que la menor, moment en el qual presumptament li realitzava tocaments per davall de la roba, en pit i vagina, arribant en una ocasió a fregar els seus genitals contra ella. Posteriorment, després dels abusos sexuals, el sospitós solia comprar-li alguna cosa a la víctima.

A més, mantenia contacte amb la menor mitjançant una aplicació de missatgeria instantània, intentant aconseguir quedar amb ella de nou amb l’excusa de convidar-la a menjar alguna cosa que li agradara.

Per tot l’anterior, i després de practicar totes les gestions oportunes, els policies ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a menor d’edat. L’arrestat, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial, decretant-se la prohibició d’aproximar-se més de 200 metres a la víctima i de comunicar-se amb ella.

Es continuen les investigacions a fi d’esbrinar si pogueren existir altres víctimes.

CatalanSpanish