Detingut un home per abusar sexualment del seu nebot menor d’edat a Pego

Un home ha estat detingut a la província d'Alacant acusat d'haver abusat sexualment del seu nebot, menor d'edat, i de fer partícip d'aquests actes a la seva parella sentimental, un altre home, a través del telèfon mòbil, segons un comunicat de la Policia Nacional.

Publicitat

Un home ha estat detingut a la província d’Alacant acusat d’haver abusat sexualment del seu nebot, menor d’edat, i de fer partícip d’aquests actes a la seva parella sentimental, un altre home, a través del telèfon mòbil, segons un comunicat de la Policia Nacional.

L’oncle convivia amb la seva germana i els tres fills d’aquesta, un d’ells víctima dels abusos, en un habitatge de la localitat alacantina de Pego.

PublicitatRovira  

Els agents van descobrir que el sospitós presumptament abusava sexualment del seu nebot, de 12 anys, quan tots dos estaven sols a casa i, a més, feia partícip dels actes que estava duent a terme a la seva parella sentimental per mitjà del seu telèfon mòbil.

Dijous passat, la Policia Nacional va arrestar a l’oncle com a suposat autor d’un delicte contra la llibertat sexual i corrupció de menors, que ha ingressat a la presó després de passar a disposició judicial. També ha estat capturat el seu company sentimental per un suposat delicte de corrupció de menors.

La investigació d’aquest cas ha estat portada a terme per la Brigada de Policia Judicial de Dénia i va començar fa aproximadament un mes quan els agents van tenir sospites que l’oncle pogués estar abusant sexualment del seu nebot en l’entorn familiar.

PublicitatJuega Limpio Orihuela