Detingut en l’aeroport un fugitiu buscat a Bulgària per presumpta agressió sexual a una menor

Agents de la Policia Nacional han detingut en l'aeroport d'Alacant-Elx, quan es disposava a abandonar el país, a un fugitiu búlgar buscat per les autoritats del seu país per un delicte d'agressió sexual a una menor, segons ha informat la Comissaria provincial en un comunicat.

PublicitatAVL

El detingut, de 62 anys i al qual li constava una ordre europea d detenció i lliurament amb finalitats d’extradició vigent des del passat 3 de setembre, s’enfronta una possible condemna màxima de huit anys de presó.

L’ara arrestat suposadament va agredir sexualment a una menor d’edat al setembre de l’any 2006. Agents de l’aeroport van rebre l’ordre internacional de detenció emesa el passat dia 3 de setembre i van centrar els seus esforços en la localització del pròfug.

PublicitatRovira  

El passat 7 d’octubre el fugitiu va ser localitzat i detingut en el mateix aeroport quan suposadament pretenia abandonar el país. El detingut ha sigut posat a la disposició del Jutjat Central d’Instrucció de l’Audiència Nacional, que serà l’encarregat de decidir sobre la seua extradició.

Publicitat